Vi gir bort et kostholdkurs helt gratis til alle foreldre i Norge!

"Det er to varige gaver vi kan gi barna våre. Den ene er røtter, og den andre er vinger"

Røttene vi gir våre barn er tryggheten i å være seg selv og vingene er evnen og muligheten til å tro på seg selv med de beste forutsetningene mulig. Barns helse vil alltid være noe av det viktigste vi kan gi de for at de skal kunne vokse og utvikles til den de til slutt ønsker og kan være.

Mange foreldre i Norge opplever at det er vanskelig å få barna til å spise sunt. Noen ganger fordi kunnskapen mangler og noen ganger fordi det helt enkelt er vanskelig å få barna til å spise det de bør.

Som en kompetansebedrift innen helse og utdannelse er det vårt ønske å kunne bidra med å gjøre kunnskapen mer tilgjengelig og lettere å forstå, og samtidig gi noen verktøy som kan gjøre hverdagen enklere.

Kurset er bygget for at du som forelder skal få den hjelpen og tryggheten du trenger for å gi dine barn de beste forutsetningene for en god helse.

Vi vet at du, som oss, støter på en uendelig mengde informasjon, synsing og meninger om hva som er bra og dårlig når det gjelder ernæring.
Hvem vet, kanskje du selv har forsøkt mange måter å få kontroll på ditt eget kosthold på og da kan kanskje dette hjelpe deg til ikke bare hjelpe barnet eller barna i familien, men også deg selv.

Innhold:

Kurset gir deg via filmer og forelesninger informasjon om helsen i Norge, hva som er god ernæring, hva du bør vite om ernæring for å kunne ta de beste valgene og noen eksempler på hva ulike måltider inneholder. I tillegg får du en mengde oppskrifter som kan hjelpe deg å finne noe som passer deg og dine.

Varigheten på kurset er omtrent 90 minutter totalt. Du kan se filmene i den rekkefølgen du ønsker og så mange ganger du ønsker. Det er absolutt ingen forpliktelser eller krav, men helt enkelt et tilbud for å gi deg en bedre forståelse av hva man bør vite rundt kosthold og helse, spesielt for barn.

Hvordan registrere deg?

Ved registrering legger du inn navn og epost, samt informasjon om hvor mange barn du har og deres alder. Deretter vil du få automatisk tilgang til materialet og kan begynne når og hvor du vil.

Din informasjon

Før du kan melde deg på må vi opprette en bruker til deg. Hvis du allerede har en kan du Logge inn
Hold deg oppdatert på nyheter fra oss
* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.