Klikk for lyd

AFPT Awards

AFPT Awards

Markedets beste studenter

AFPT er ekstemt stolte av sine studenter. Vi mener faktisk at vi klarer å tiltrekke oss de aller bedte studentene i Norge. Med det i bakhodet, satt vi oss ned å grublet på hva vi kunne gjøre for studentene våre. Vi ønsket å hjelpe de studentene som gjorde studietiden bedre for andre. Vi ønsket å hjelpe studentene som gjorde forelesningene lettere for foreleserne. Etter mange gode forslag, landet vipå at AFPT Awards kan hjelpe studentene stort. Det spesielt etter studietiden hos AFPT. 

Det vi bestemte oss for var å kåre den studenten, som hadde betydd mest for de andre elevene. Vi fant ut at dette er en god jobb for studentene våre. 

Premien

Vi måtte selvsagt gi en premie til eleven som ble årets student. Dette for å vise vår takknemlighet, samtidig som det skulle bli noe alle ville vinne. Vårt hovemål var at premien skulle bidre til noe positivt for alle. Samtidig som det skulle bidra positivt til læringsmiljøet. Alle har vi gått på skole, der det sitter en med beina på bordet på bakrerste rad og ser på fotball.  Dette er svært forstyrrende for de andre elevene. 

Vi ønsker jo at alle i klassen skal være like motivert. En ting er at våre fantastiske forelesere klarer å flytte fjell. Engasjere personer til du ser det lyser i øynene deres. Men vi måtte ha noe mer for studentene. 

Livslang tilgang til alle studier i AFPT sin regi

Det å vinne årets studen gir deg mye god markedsføriing som personlig trener. Du vil med stor sansynlighet være ekstremt trygg på din arbeidskarriere, da dette sier noe om hva slags type person du er. Når du er en slik type person fortjener du mer. Du fortjener livslang tilgang til alle studier i AFPT sin regi. Du fortjener å bli markedsført litt ekstra, du fortjener din egen spalteplass på vår hjemmeside. 

Brevet

Så første gang vi sendte ut nyheten om AFPT Awards i 2020, var det til våre studenter.  De fikk et brev som inneholdt følgende: 
 

Hei alle sammen

Vi er ekstremt stolte av våre studenter. I den anledning vil vi fra og med 2020 kåre årets student hos AFPT. Årets studen er den studenten som gjennom studietiden har gjort mest for å bidra. Bidra til sitt kull for samhold, læring og generelt positivt læringsmiljø. Vi mener bestemt vi har #markedetsbestestudenter, Vi vil vise vår takknemlighet ved å hedre den som blir stemt frem av dere, som den som har betydd mest i sitt respektive kull. 

Dersom du har en i ditt kull som du mener har utmerket seg i positiv retning. Ber vi om at du sender din begrunnelse til hvorfor nettopp vedkommende skulle kåres som #åretsstudent hos AFPT. Begrunnelsen bør være på minimum 5 linjer og gjerne detaljert beskrive hvorfor du mener vedkommende er den rette kandidaten. 

Vedkommende som vinner vil vinne livslang tilgang til alle studier i AFPT sin regi. 

Frist for nominering er 20. Februar 2020. 

Vinner vil offentliggjøres på AFPT-dagen den 7. mars 2020. 

Vinneren denne gangen ble Benedicte Kristoffersen som du kan lese om her. 

Vi vil hvert år fortsette å kåre #åretsbestestudenter!

AFPT Awards

#markedets beste studenter, fortjener å få ekstra oppmerksomhet. 
Av den årsak alene kårer vi hvert år #åretsstudent. 
Slik kan vi vise vår takknemlighet!

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.