Om AFPT

Akademiet for Personlig Trening ble etablert så sent som i januar 2005. Siden etableringen har vår utvikling gått meget raskt. Vår målsetning er å tilby landets beste utdannelser innen trening, helse og ernæring og gjøre Norge til verdens sunneste land.

Der de beste møtes

Når vi sier at vi er «der de beste møtes», handler det ikke om oss – det handler om deg. Vi ønsker å være stedet hvor ambisiøse mennesker som deg, som har et brennende ønske om å bli den beste versjonen av seg selv, møtes.

I over 20 år har vi kontinuerlig arbeidet for å skape den beste utdanningen og det beste fellesskapet i treningsbransjen. Vi er et sted hvor engasjerte, ambisiøse mennesker samles for å virkelig gjøre en forskjell. Vårt erfarne lærerkollegium har samlet over 500 års kompetanse, som vi bruker til å hjelpe deg å bli den beste du kan være.

Vår Visjon

Siden 2005 har vi jobbet mot vår visjon om å gjøre «Norge til verdens sunneste land». I 2015 lanserte vi Barnehageprosjektet, hvor vi gav bort 6296 kostveilederutdanninger til landets barnehager for å øke kompetansen blant de ansatte. I 2020 fulgte vi opp med gratis kostholdskurs for alle barnehageansatte i Norge, og i 2021 lanserte vi et gratis kostholdskurs for alle foreldre. Disse tiltakene fortsetter, fordi vi brenner for å forbedre livskvaliteten for alle.

Om Utdanning og Fag

Vi i AFPT er dedikert til å alltid tilby den nyeste kunnskapen og forskningen innen trening, ernæring og helse. Vårt mål er å tilby Norges mest skreddersydde utdannelse for Personlig Trening, og hele tiden utvikle vårt tilbud for å bli den mest komplette utdannelsesinstitusjonen innen disse fagene. Vi ønsker at våre studenter skal lykkes i sitt yrkesvalg og være best mulig forberedt på arbeidsmarkedet.

Våre utdannelser fokuserer på å gi deg den nyeste kunnskapen og kompetansen innen trening, ernæring og helse. Vi vil at du skal kunne forklare, motivere, demonstrere og inspirere dine klienter til å forbedre deres livskvalitet, helse og prestasjoner.

Som utdannet hos oss vil du ha kompetanse til å identifisere behov, ønsker og evner hos individer, og tilrettelegge trening og kosthold for at hver enkelt skal nå sine mål. Denne kompetansen, kombinert med en dyp forståelse av sikker og profesjonell yrkesutøvelse, vil gjøre AFPT til den foretrukne utdannelsesinstitusjonen i markedet.

Vårt lærerkollegium er nøye utvalgt basert på både faglige kvalifikasjoner og deres genuine ønske om å gjøre en forskjell.

AFPT er forpliktet til å kontinuerlig tilgjengeliggjøre all relevant kunnskap for å sette standarden innen personlig trening, ernæring og helse i Norge. Vi er mer enn en utdanning – vi er et samlingspunkt for faglig dyktighet, hvor de beste intensjoner og ambisjoner møtes.

Vi ønsker deg velkommen til vår utvidede familie og gleder oss til å dele denne spennende reisen med deg. Bli med oss, og la oss sammen gjøre en forskjell!

Hvorfor velge oss?

- AFPT er den beste og tryggeste veien frem til et yrke innen trening og helse.

Sammenlign disse 14 punktene med hvem du vil! Vi kan garantere deg at vi skal levere på disse områdene:
2.
Tett samarbeid med de største treningskjedene med store jobbmuligheter

- vi vet hva som skal til for å få jobb

4.

- lukket Facebook gruppe for alle nye og gamle studenter.

5.

- tilgang til ditt kursmateriale på nett når du måtte ønske

6.

- les om trening, helse, ernæring, forskning, guider og mye mer!

7.

- fagteam reviderer materiale jevnlig

9.

- finansier studiene dine med gunstige betingelser

10.

- velg mellom Flex studier eller klasseromsundervisning

11.

- samt muligheter for Flex studie med praktisk del i et utvalg mindre byer

12.

- samt materialene du trenger for å bygge videre med i form av videreutdannelser og kurs!

13.

- vi gir deg personlig svar på dine spørsmål innen 48 timer

14.

- En mentor gir deg en unik setting med 1/1 kommunikasjon med mange av de fremste trenerne i bransjen. Les mer

Tidligere studenter

10 000+ STUDENTER HAR FUNNET SIN LIDENSKAP HOS AFPT.

 

Vi har laget en side hvor vi publiserer intervjuer med noen av våre tidligerer studenter som deler sin opplevelse og erfaring under studieforløpet. Vi har spurt dem om hvordan de opplevde det å være student hos oss og hvordan det har gått i tiden etter studiet.

AFPT Familien

- Bli en del av noe større!

 

Vi anser alle våre studenter som en del av AFPT Familien; noen som brenner for det samme som oss. Derfor har vi gitt Deg et møteforum som vil gi Deg faglig innhold, artikler og studentfordeler som gir Deg merverdi. Her møter du andre gamle og pågående studenter og gir Deg muligheten til å møte kollegaer og utdele erfaringer.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.