Hvordan skal mentorløsningen hjelpe studenter?

Suksess etterlater spor. Det er en smart ting å kopiere andres oppskrifter på suksess i stedet for å finne opp sin egen. Man sier at det ikke er nødvendig «å finne opp kruttet en gang til» så hvorfor skal du?

Ved å benytte deg av en av våre mentorer kan du selv velge hvilket fagfelt og hvilken mentor du vil lære mer om og benytte. Med mange av landets beste autoriteter innen de ulike områdene er du sikker på at du lærer av de beste.

Hvordan kan mentorløsningen hjelpe deg?

Noen ganger kan gruppeundervisning gjøre at man ikke få med seg alle detaljer, eller ved at man ikke får svar på de spørsmålene nettopp du har. Ved å benytte en mentor kan du sikre deg at du får nettopp den hjelpen du trenger, tilpasset deg.

Om du skal lykkes som Personlig Trener er du avhengig av å skaffe deg kunder og håndtere de på en profesjonell og effektiv måte. Våre mentorer har selv gått veien og vet hva som skal til, og ikke minst hva som ikke skal til for å lykkes. Noen jobber med salg, noen jobber som Personlig Trener og noen ansetter Personlige Trenere. Uansett så kjenner de veien du skal gå.

Dersom alt ikke går helt som det skal til eksamen kan det være nyttig å få en personlig oppfølging som tilpasser undervisning og informasjon til deg, slik at du får de nødvendige svarene som gjør at du behersker kunnskapen du behøver.

For oss er det viktig at du lykkes og nettopp derfor er Mentorløsningen for deg. 
 

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.