Hva er mentorprogrammet vårt?

Erfaring tar tid så hva er vel bedre enn å lære av de som har gått veien før deg?

Mentorprogrammet

En utdannelse er bare starten. Utdannelser gir deg utgangspunktet. Omtrent som førerkortet gir deg muligheten til å øve på egen hånd vil en utdannelse gi deg alle de nødvendige teoretiske og praktiske verktøyene for å lykkes, men bruken av de krever erfaring. Erfaring tar tid så hva er vel bedre enn å lære av de som har gått veien før deg?

Gjennom vårt mentorprogram kan du sikre deg hjelp og oppfølging av individer som har lykkes med nettopp det samme som du ønsker å lykkes i. Mentorene har gjennom en kombinert fartstid på minimum 400(*) år i ulike deler av bransjen muligheten til å, på en rask og enkel måte, gi deg den nødvendige lærdommen uten at de skal bruke mange år på å lære selv.

Mentorprogrammet kan du skreddersy etter ditt ønske og behov. Du kan kombinere ulike mentorer i det antallet timer og varighet du selv ønsker og virkelig fokusere på de delene av din kunnskap du ønsker å maksimere nytten av.

Temaene kan settes sammen slik at du selv bygger din kompetanse og bygge et produkt du er stolt av.

Temaene i mentorprogrammet kan inndeles i ulike kategorier:

Salg og markedsføring

Hvordan kan du, med hjelp av våre mentorer sikre deg at du har forstått og kan bruke de nødvendige verktøyene for å bli kundens effektive problemløser? Hvordan kan du forstå markedet og skreddersy informasjon og formidling av din kunnskap til å treffe din målgruppe.

Trening:

Selvfølgelig kan du trening, det er jo derfor du nettopp har gjennomgått eller gjennomgår en personlig trener utdanning. Allikevel finnes det ofte ulike deler av treningen du ønsker å bli spesielt god på, enten for egen prestasjon eller i ditt yrke. Selv om teori er grunnlaget for alt vi gjør med treningen kan mange ganger det praktiske livet og utførelsen av dette sette en stopper for effektiv bruk av teorien. Det er en forskjell på å vite hva man skal gjøre til faktisk å gjøre det man vet.

Ernæring

Selv om ernæring er en stor del av våre utdannelser er det allikevel en kompleks verden der ute. I tillegg er ernæring og kunnskap et område i stadig endring og med alle gamle myter og teorier kan det iblant være vanskelig å finne sannheten.

Eksamenshjelp

Du gjennomgikk utdannelsen, men et eller annet sted på veien gikk det ikke helt som du hadde håpet. Kanskje tiden ikke strakk til, kanskje livet og andre viktigere ting skjedde, kanskje du ikke leste nok eller kanskje du ikke helt forstod de mange tusen sidene som er en del av pensumet. Fortvil ikke, med mentorløsningen kan du tilpasse din læring til bare deg, uten at andre forstyrrer eller påvirker. Du kan bruke mer tid på de delene du synes er vanskelige og sikre at din kunnskap er så god som bransjen krever og ønsker.

Coaching

Javisst, nå er du ferdigutdannet men på lik linje som at mange kunder har personlig trener for å holde de ansvarlig for faktisk å trene og gjøre det som skal til, vil en coach kunne gjøre det samme med deg. Gjør du de tingene du burde gjøre. Følger du den oppskriften du selv har laget. Ønsker du at noen gir deg tilbakemeldinger og holder deg ansvarlig? Suksess skjer sjelden alene og med en mentor som følger deg opp over tid vil du kunne sikre din suksess og fremgang.

Vi mener bestemt at Mentorløsningen er fremtidens spesialtilpassede utdanning og kompetanseøkning. Du tar styringen på din egen kunnskap og bygger produktet DEG til det du ønsker det skal være.

*AFPT består av et team på 40 individer med ulike fartstid i bransjen. Erfaringen spenner fra tre til 40 år avhengig av hvilken mentor du benytter.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.